Autóklub Forza 4

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza Racing Hungary Autóklub

Forza Racing Hungary Autóklub a Forza 4-ben!

Kihasználva a játék lehetőségeit létrehoztunk egy Autóklubot a játékon belül, az oldalon versenyzőknek! Természetesen, ahogy a versenyeinken való részvételnek, a klubtagságnak is vannak feltételei és előnyei. Nem bonyolult, ha figyelsz!

Klub neve: Forza Racing Hungary [FRH]

Vezető: Crazyman / FRH Crazyman

Társvezetők:

Autóklub ügyben nyugodtan keresheted bármelyik társvezetőt is. A kérelmedet neked kell benyújtani a játékon belül. Mi nem fogunk senkit meghívni. Bármelyikünk jóváhagyhatja a Tagság kérelmet. Tehát ha valamelyikünk online van és ellenőrzi megfeleltél-e a feltételnek akkor fel tud venni.

Csak olyan embereket veszünk fel a Klubba, akik regisztrált felhasználók itt az oldalon. Ha a Felhasználóneved nem ugyanaz, mint a Gamertagod, akkor az oldalon regisztrált email címedről küldj egy levelet  

  • SensationxXx vagy NavyFlipper HUN részére, amiben ezt jelzed. Hiszen mi azt a nevet fogjuk keresni a felhasználók közt amivel a lájvon kérted a tagfelvételt! Ha nem találunk ugyanolyan nevű felhasználót, akkor szépen töröljük a kérést!!!

Az teljesen mindegy hogy milyen Tagkártyád van (Aktív, Inaktív, vagy szürke), esetleg még nincs kártyád, mert nem neveztél egy versenyre sem. Az viszont nem rossz pont, ha megtisztelsz minket azzal, hogy jössz a versenyeinkre és aktív tagja lesz a csapatnak. Azok jelentkezését várjunk akik rendszeresen jönnek velünk versenyezni (legyen az Köridő, Online, vagy Drift). A Klubba lépés nem egyenlő a versenyeken való nevezéssel! Az külön lapra tartozik.

Előfordulhat hogy nincs üres hely, emiatt nem tudsz csatlakozni a Klubhoz. Ekkor figyeld az oldalt, mert néha szűröm a tagságokat és az inaktív versenyzőket törlöm. Vannak akik csatlakoznak és el vannak magukba, vannak akik jönnének velünk versenyezni de nem tudnak bekerülni a Klubhoz. A Klubtagság törlés, nem jár semmilyen kizárással a versenyeinkről vagy a csapatból. Nem Klubtagok (de csapattagok) ugyanúgy jöhetnek versenyeinken bármikor...

A kérelem küldés egyik menete: Belépés a klubba/Klubcímke megadása al opcióban be kell írni az klub 3 betűs rövidítését (jelen esetben FRH) és automatikusan elküldi a kérelmet.

A tagságnak nem feltétele a profi vezetési tudás. Mindenkit szívesen látunk, akinek van kedve csatlakozni a Klubhoz! Nem kell szégyenlősködni, köztünk is vannak különböző szintű versenyzők. Garantálom, mindenki talál magának ellenfelet!

A csapat által szervezett versenyekről 5 helyen is értesülhettek (Címlap, bal oldali Verseny Hírek, Facebook, weblap tetjén lévő lenyíló fül, és ami a legbiztosabb pont az szintén Címlap bal oldali oszlopban lévő  Versenynaptárunk). Az új klubtagokat kérem a versenyre való jelentkezés előtt olvassák át a Versenyszabályzatokat!

A legjobb Magyar Tuning csapattal (PRH - Primordial Racing Hungary) folytatódik a közös együttműködés a Forza4-ben is. Itt az oldalon van a Forza4-re vonatkozó PRH Shop, ami a kirakatban megvásárolható autókat mutatja be. DE!

Az FRH Klub tagjai a PRH Shop Kirakatba felkerülő autókat ingyen használhatják! Még hozzá megjelenés előtt már kb. egy héttel! A Klub Garázsba kerülnek feltöltésre autóik az én nevem alatt (FRH Crazyman), és bárki szabadon használhatja őket.

A másik előnyünk a PRH-s srácoknak köszönhetően. Amikor készítik az autóikat, sokat tesztelnek és állítgatják. Már a tesztelés időszaka alatt felrakják az autót a Garázsunkba és bárki nyúzhatja őket, próbálgathatja. Így szinte a szemünk előtt lesz belőle egy komoly tuning autó. Ezek az autók egyszerű sárga festést kapnak fekete mintával (mint a törésteszteken látni az autókon). A fényezés minden szempontból titokban tartják még ekkor, így az nekünk is meglepetés lesz.

Sok előnye van az AutóKlubnak. Egyrészt így a ranglistán már nem csak a barátlistás időket látod, hanem lehet szűrni, hogy „Klub” vagy „Klub+Barát”. Sok szellemautót betölthetsz pl. Köridőnél.

Bárki megoszthat autókat a garázsban a klubtagokkal, kérdés nélkül. Aki önzetlen és jól tuningol az ne legyen bátortalan. Főleg a versenyeink szempontjából előnyös ez, mert így komplett Setup-okat oszthatunk meg egyszerre akár az összes taggal. Nem kell ajándékba küldözgetni.

A Klubgarázsba felrakott autókat mindenki használhatja bármilyen Online versenyen!
Ha az illető esetleg szabályt szeg azzal, hogy a Klubgarázsos autó használata során nem felel meg a kiírt FRH verseny matricázási feltételeknek az Ő felelőssége! Maximum ezért büntethető figyelmeztetéssel !!! Olyan NINCS hogy TE meg TE, EZEN és EZEN a versenyen NEM HASZNÁLHATOD!
Aki nem szeretné, hogy esetleg használják az autóját az NE RAKJA FEL A KÖZÖSBE! Nézegesse otthon, meg mit tudom én. De ne hisztizzen, hogy felraktam a közösbe és valaki használni merte...
Sokat dolgoztál a festéssel és a tunninggal, és nem akarod hogy más ezzel jaszkarizzon vagy éppenséggel több pontot szerezzen? NE RAKD FEL A KÖZÖSBE! Tartsd meg magadnak a garázsban, fotózd körbe, stb.. 

Bizonyos időközönként át nézem a megosztott autókat a garázsban. A Klubalapításkor megbeszélték alapján, a két hétnél régebben felkerült és 5 vagy annál kevesebb versenyen használt autókat, valamint a két hónapnál régebben használt, és 20 vagy kevesebbszer használt autókat BEZÚZOM!

A Klubok is versenyeznek egymással, kérek minden Klubtagot, hogy segítsen a maga tudásával, és toljuk a közös szekeret, mutassuk meg kik vagyunk. A későbbiekben szándékunkban áll külföldi és magyar Klubokat Online versenyekre hívni. Mindezt tesszük az egészséges versenyszellem miatt, és hogy bizonyítsuk, nem véletlen vagyunk ott ahol.

A tagoknak van klubkártyájuk a játékon belül, amin különböző információk vannak, ugyanakkor azt is láthatjuk ki van online éppen a tagok közül. Online: éles tisztán látszódó kártya, Offline: halványabb/fakóbb kártya.

A második általam történő kirúgás után a társvezetőkkel egyeztetek az újrafelvételről. Azért ne játszunk olyat, hogy kirúgom, de újra tagfelvételt kér és ugyanúgy meghúzza magát a sarokba miután visszavettük...A tagfelvételi kérésnél mindenkinek meg tudom nézni a Klubelőzményeket, így látom hányszor volt már nálunk...

Az összes Klubtagnak köszönöm, hogy a Forza Racing Hungary-t választotta! Jó Tapadást és Rövid Féktávokat!

© Crazyman

(* ez a Klubtagág infó, bármikor változhat, de ha változik arról tudni fogtok, egyenlőre szeretnénk nyitottak maradni)

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!