Címlap

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Májusi Update

Májusi Update


 

 

 

 

 

 

Május 17-én megérkezett az újabb Forza 6 frissítés!

A frissitéssel együtt megjelent a NASCAR kiegészítő csomag, amiről ITT olvashatsz többet. Az új autók mellett számos, egyéb frissítést tartalmaz a csomag.
Ezek mind azt a célt szolgálják, hogy növeljék a versenyérzetet az összes Forza játékos számára. Papíron a NASCAR csomag részei, viszont mindenki számára elérhetőek függetlenül attól, hogy megvásárolták e a kiegészítőt, vagy sem.

Ezidáig ez a legnagyobb, és legjelentősebb frissítés, ami megjelent a Forza Motorsport 6-hoz. Lássuk, hogy hogyan is néznek ki az újítások, és ezek miként befolyásolják a versenyérzetet minden Forza játékosnál.

HUD Proximity Arrows 
Az új, képernyőn található nyilak extra információval szolgálnak az autónkhoz közel levő járművekről. Különösen azok számára lehet nagy segítség ez a ki, és bekapcsolható nyíl, akik cockpit, illetve motorháztető nézetben szeretnek vezetni. A nyilaknak köszönhetően mostmár elkerülhetők a súlyos anyagi kárt jelentő ütközések.

Drafting and Drivatars
Egy jó szélárnyék fogása ezentúl fontosabb lesz, mint valaha. A versenyzők megtapasztalhatják, milyen intenzív hatás éri az autójukat szélárnyékban, miközben küzdenek a méterekért. Ráadásul, a Forza Motorsport 6-os Drivatar ellenfelek kifinomultabbak lettek, felkészítve őket a centikre történő, nagy sebességű csatákra.

Quick Stop
Versenyzéskor, a győzelemhez elengedhetetlen a jó reflex. A Forza 6 új, Quick Stop funkciójának köszönhetően a jól megválasztott boxstratégia fontosabb, mint eddig bármikor. Quick Stop módban, a versenyzőknek kötelező, legalább 1 box-ot beiktatniuk a verseny vége előtt. A futamok kibontakozásával egy korai, vagy éppen egy késői kiállás lehet a kulcs, a győzelemhez, vagy esetleg egy sajnálatos vereséghez.

Rolling Starts
A versenyzők előtt adott a lehetőség, hogy mostantól gördülő rajtot vegyenek. Ez a fajta indulás mindig is több izgalmakat rejtett az álló rajttal szemben, megadva a zöld zászló lengetése által adott feszült pillanatokat. Nem utolsó sorban, a rajtrács szétszóródottsága miatt kisebb az esélye, az első kanyaros baleseteknek.

New Damage Option
A hosszútávú versenyek kedvelőinek létrehoztuk ezt az új fajta törésmodellt, amelyben a kasztni nem, a gumik és a benzin viszont felemésztődik a körök múltával. Ez a beállítás azoknak kedvez, akik szeretik átélni a hosszútáv adta izgalmakat, ugyanakkor nem szeretnek aggódni azért, hogy egy esetleges baleset tönkreteheti a versenyüket.

Multiplayer Le Mans
Le Mans visszatért! Először a Forza Motorsport 6-ban, lehetőség nyílik versenyezni az Old Mulsanne és a Full Circuit vonalakon mind sima multi lobby-ban, mind ligában.

Fordította: Fusy0N1337

Forrás: forzamotorsport.net

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!