FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Jégrally 2.0

JÉGRALLY

2017.01.01.

 

 

 

 

 

 

Egy kis kötetlen mókafutamra invitálunk Titeket!

 

Sokak örömére Forza 4. részében rendeztünk párszor jégrallyt és tavaly Forza 6-ban is megrendezésre került. Gondoltuk miért ne kezdhetnénk a 2017-es évet is egy olyan futammal, amin kizárólag a kötetlen szórakozás a cél. Reméljük most is vannak olyan tagok, akik ebben partnerek lesznek és egy felejthetetlen versennyel indíthatjuk az újévet!

Az egésznek annyi a lényege, hogy a lobbi beállításánál durván elvesszük az első és hátsó kerék tapadását. Emiatt elég csúszósnak tűnik majd a pálya, mint ha jégen autóznánk. Ez még a rutinosabb versenyzőknek is meglepetést okozhat a kanyarokban.

Készülni nem kell. Pontozás nem lesz, viszont garantáltan jó móka lesz! Szeretettel várunk mindenkit 2017 első FRH online versenyén!!!

 

2005 Subaru Impreza WRX STi C/493 - S/758

Engine:

 

Air Filter - RACE

Exhaust - RACE

Camshaft - RACE

Flywheel – RACE

 

Platform and Handing:

 

MINDEN RACE kivéve Weight Reduction SPORT

 

Drivetrain:

 

MINDEN RACE

 

Tires and Rims:


Tyre Compound RACE
Rim Style: Sport/Momo Rush
Front Tyre Width 275/40R17
Rear Tyre Width 275/40R17

 

Aero:


Front Bumper RACE (2. Forza)
Rear Wing RACE (2. Forza)
Rear Bumper Ings
Side Skirts Forza
Bonnet STREET (1. Subaru)

 

Az autón kötelező tunig van, amitől eltérni TILOS!!!

Test Track Airfield

 

2017.01.01. / 18:00-kor Lobbinyitás, majd 18:15-kor kezdődik a bemelegítés!

BEMELEGÍTÉS

- 5 kör, részleges sérülés és szellemautó

FUTAMOK

1. futam: 15 kör - véletlen rajtsorrend
2. futam: 15 kör - fordított rajtsorrend lobbipontok alapján
3. futam: 15 kör - véletlen rajtsorrend

A bemelegítésen valamint a versenyeken is RÉSZLEGES törés lesz!!! Safety Car NINCS!

 

Bármilyen festéssel indulhatnak a nevezők. Viszont Kötelező a hivatalos(!) FRH rajtszám, valamint a támogatóink logójának használata! Természetesen a kötelezőkön kívül bármely más támogatónk lógóját szabadon lehet használni! Akinek még nincs FRH rajtszáma, annak a 000-ás rajtszámot kell feltennie az autóra!

Keresőbe írjátok be, hogy FRH - Videós segítség itt: https://youtu.be/FqZ0jzNhYeY

Szokás szerint pontozás nincs, most is a felhőtlen szórakozásé a főszerep!


Nevezni a cikk alatt a hozzászólásokban a pontos Gamertag (játékos azonosító) és az autó tipusának megadásával lehet! A nevezés mindenképp az oldalon való regisztrációhoz kötött! A nevezéseket 16 főig tudjuk elfogadni, a többiek tartalékos versenyzők lesznek! Mindig vannak a nevezők közül olyanok, akik nem jelennek meg, akkor a tartalékok jöhetnek nevezési sorrendben. A verseny előtt mindenkit behív majd az illetékes lobbivezető. Ne izguljon, és ne türelmetlenkedjen senki. Köszönjük!

Az aktuális lobbivezetőt/lobbivezetőket MINDEN NEVEZŐ vegye fel a barátlistájára, különben a lobbivezető nem fogja behívni a versenyre!!!

 A hálózati, vagy egyéb kapcsolódási problémákat mindenki maga orvosolja! Verseny előtt mindenki ellenőrizze az Xbox ONE konzol hálózati beállításait! Csakis akkor csatlakozzon a lobbiba ha a NAT: OPEN!
Amennyiben Moderate vagy Strict, akkor az alábbi linken találsz egy leírást, ami alapján még a futam előtt beállíthatod. OPEN NAT BEÁLLÍTÁS

Azokra a pontokra, melyekre a versenykiírás külön nem tér ki, az FRH Online Versenyek Általános Szabályzata (OVÁSZ) érvényes a teljes Quick Race alatt! Aki nevezett, a Szabályokat elfogadja és tudomásul veszi! Az internetes kapcsolódási hibákat mindenki saját maga orvosolja!

 

NEVEZŐK:

  1. Big Zoli88 HUN - (Lobbivezető)
  2. FRH Sensation
  3. Pervinke
  4.  

 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!