FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Revans 500 Miles Race Weekend

Revans 500 Miles

Race Weekend

MÓDOSÍTÁS!

 

 

 

 

 

 

 

Üdv mindenkinek!

Bizonyára emlékeztek még, hogy idén tavasszal rendeztünk egy hosszútávú versenyt, ami a visszajelzések alapján elég jól sikerült. Akkor nem sokkal a versenyhétvége után megígértük, hogy lesz folytatás, csinálunk egy "visszavágót", egy revans futamot.
Örömmel jelenthetjük be, hogy eljött az ídő, október utolsó hétvégéjén
megrendezésre kerül a "Revans 500 Miles Endurance Race Weekend"! Úgy voltunk vele, hogy a jól bevált recepten nem változtatunk, így apróbb módosításokkal, ugyanúgy vágunk neki ennek a kihívásnak is mint márciusban. Lássuk tehát a részleteket!
 

_________________________________________________________________________________________________

SZABADEDZÉSEK:

Ezeken a megjelenés nem kötelező, azonban ajánlott! Itt tudtok beállítási-, vagy vezetési tanácsokat adni egymásnak, és ami még ennél is fontosabb, gyakorolni! Erre a versenyre egyszerűen NEM SZABAD megjelenni felkészülés nélkül! Sem a pálya, sem pedig az autó nem alkalmas erre. Aki csak teheti jöjjön el és gyakoroljon, hogy ne a versenyen keressük a féktávokat, pláne ne a másik rovására.

A szabadedzések 3x5 körből állnak és köztük 5 perc pihenő lesz, senkiért nem jövünk ki! Aki lekéste valamelyik rajtot, az vár pár percet és behívjuk a következőre.
Jelentkezni az erre a célra létrehozott topikban lehet az alábbi időpontokra, akár többre is. Mindegyik szabadedzésen első 2 etapon szellemautókkal és az utolsó etapon teljes ütközéssel, de mindegyiken szimulációs sérüléssel megyünk.

Szabadedzés okt. 25. - 19:00 – éjszaka – Big Zoli88 HUN
Szabadedzés okt. 25. - 22:00 – eső – X Kicsi X
Szabadedzés okt. 26. - 19:00 – nappal - Big Zoli88 HUN
Szabadedzés okt. 26. - 22:00 – eső – FRH Crazyman
Szabadedzés okt. 27. - 19:00 – éjszaka - Big Zoli88 HUN
Szabadedzés okt. 27. - 22:00 – nappal – X Kicsi X

A szabadedzés után a lobbivezetők lefrissítik a legjobb időtőket, amit a képre kattintva ti is nyomon követhettek.

SZOMBATI IDŐMÉRŐ:

 

Október 29. -én szombaton 18:15-kor lobbinyitás, 18:30 -kor időmérő rajt. Az időmérő időtartama 40 perc, mindenkinek ennyi ideje lesz a legjobb körét megfutni.  Aki az időmérőn nem jelenik meg, vagy hálózati hiba miatt "DNF" és nincs felkiáltójel néküli mért köre, annak az időmérőn utolsó helyzett veresenyző ideje+2 másodperc idő lesz a futott eredménye.
Az időmérőn szellemautókkal és szimulációs töréssel megyünk. Az időmérő eredményét a képre kattintva láthatjátok. Az időmérő lobbivezetője: FRH Crazyman

VERSENY:

A verseny október 30. -án 17:00 órakor kezdetét veszi a " Le Mans Circuit de la Sharte Full " pályán. Lobbinyitás 16:30-kor 
A versenyen a versenyzők két egymást követő futamon 15-15 kört fognak megtenni. Mindkét csapattag mindkét futamon versenyzik, tehát egy lobbiban megy a teljes mezőny, a két egymást követő futamon!


1. futam: 17:00 órai kezdéssel, 15 kör nappal, felvezetőkörös állórajt az időmérő alapján. Lobbivezető: Lemur38

2. futam: az első futam végét követően, 30 perc szünet után. 15 kör éjszaka, felvezetőkörös repülőrajt az első futam végeredménye alapján. 
Lobbivezető: FRH Crazyman

A végeredményt a futamokon elért összidő adja, amelyik csapat a legkevesebb idő alatt teljesíti a négy futamot az nyert. Ha valaki kiesik egy futamról vagy DNF akkor arra a futamra az utolsó befutott versenyző ideje+2 perc időt írunk be neki.

Minden futam eredményét vezetjük táblázatban, így mindig láthatjátok az aktuális állást:

________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________

 

A versenyen összesen 16 fő (8 csapat) nevezését tudjuk elfogadni, természetesen tartaléknak a 16 fő megléte után lehet jelentkezni (előtte nem!) A márciusi versenyen résztvett csapatoknak nincs fentartott helyük, tehát bárki nevezhet, a megadott létszámig.

 

Kétfős csapatokkal kell nevezni, a futamokon egyszerre versenyeznek a csapattársak. Egyéni nevezés NINCS! Tehát még egyszer...! 8 csapat nevezését várjuk!

Nevezni a cikk alatt a hozzászólásokban a pontos Gamertag (játékos azonosító) megadásával lehet! A csapatok írjanak CSAPATNEVET is! A nevezés mindenképp az oldalon való regisztrációhoz kötött! A verseny előtt mindenkit behív majd az illetékes lobbivezető. Ne izguljatok és ne türelmetlenkedjen senki.

A hálózati, vagy egyéb kapcsolódási problémákat mindenki maga orvosolja! Verseny előtt mindenki ellenőrizze az Xbox ONE konzol hálózati beállításait! Csakis akkor csatlakozzon a lobbiba ha a NAT: OPEN!

Amennyiben Moderate vagy Stick, akkor az alábbi linken találsz egy leírást, ami alapján még a futam előtt beállíthatod. OPEN NAT BEÁLLÍTÁS

Azokra a pontokra, melyekre a versenykiírás külön nem tér ki, az FRH Online Versenyek Általános Szabályzata OVÁSZ érvényes a teljes bajnokság alatt! Aki nevezett, a Szabályokat elfogadja és tudomásul veszi! Az internetes kapcsolódási hibákat mindenki saját maga orvosolja!

 

Ötnél kevesebb nevezett csapat estén a versenyt nem rendezzük meg!

 

_________________________________________________________________________________________________

 

_________________________________________________________________________________________________

Az autókon kötelező tuning van, ami jelen esetbe a versenygumit, és a versenyféket tartalmazza. Ezeken kívül mást az autókra szerelni TILOS! Setup megengedett. S800  R823 (369KW, 402Nm, 877KG) 

 

_________________________________________________________________________________________________

A versenyen kötelező, a csapatonkénti egyforma festés használata! Továbbá a hivatalos(!) FRH rajtszám (JÓL LÁTHATÓ HELYEN ÉS MÉRETBEN!), valamint a támogatóink logójának használata! Akinek még nincs FRH rajtszáma, annak a 000-ás rajtszámot kell feltennie az autóra!
Matricázásnál a keresőbe írjátok be a "Description"-hoz, hogy FRH - Videós segítség itt:
videó

Ha valakiknek gondja van a csapatfestés elkészítésével (mert megosztani ugye csak az fog tudni aki lemásolta magának az összes kötelező matricát és a rajtszámot) keresse meg Lemur38 stafftagunkat és segít, ésszerű kereteken belül. Plusz eleve van három kész festés az autókra (rajtszám 000), aki igényt tart rá viheti. Description: FRH

_________________________________________________________________________________________________

Az OVÁSZ-ban felvázolt pontozás lesz érvényben a verseny alatt!

 

_________________________________________________________________________________________________

A Szponzoroknak köszönhetően ismét módunkban áll nyereményeket adni.


Minden versenyző aki a két etapon célba ér, a legnagyobb elismerésünk mellett megilleti a jól megszokott emléklap. Amit kinyomtathat és akár bekeretezve a falra akaszthatja. (a kép csak illusztráció) Továbbá részt vesznek egy sorsoláson ahol egy ingyen gokart jegyet sorsolunk ki, a 2016.11.05.-én rendezet FRH találkozóra. Valamint a nyertes csapat tagjai kapnak 1-1 Kifejezetten erre a célra készített FRH pólót!

Köszönjük a felajánlásokat!
 

   

_________________________________________________________________________________________________

 

  Gamertag Csapat NAT
1. DracoXT Engineer Power
2. bacsi97
3. FRH Sensation Cumihuszár Racing Team
4. FRH Jani
5. Peti0204 P & B Racing Team
6. Big Zoli88 HUN
7. Hegez1 HC Racing
8. cactuska
9. Lemur38 Sörös Ördögök
10. FRH Crazyman
11. CoolG84 Slám Dunk Racing
12. Foot6all Laci
13. X Kicsi X Horny Greens
14. LosiDa
15.    
16.  
17.    
18.  
19.    
20.  
21.    
22.  
23.    
24.  

 

 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!