FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

BTCC Championship 02

Tartalomjegyzék

BTCC Season 02

Spa eredmények / végeredmény!

 

 

 

 

 

 

 

Üdv mindenkinek!
 

Utoljára gurultunk ki a pályára ebben bajnokságban, ezúttal Spa volt a záró verseny helyszíne.
Imádom ezt a pályát – és szerintem még sokan közülünk – úgy is éreztem ezeknek az autóknak különösen fekszik; az Eau Rouge gyönyörűen áttolható lendületből, és megvan a kellő tempó is a lendületes részeken. Ennek ellenére nem voltunk sokan, – valószínűleg ezt a nyári szünetnek is köszönhetjük – kilencen jöttünk össze a rajtra, de legalább ezúttal a live-val nem volt semmi probléma, gond nélkül ment minden.

 

Az első futam részemről felejtős, meglátszott, hogy hetek óta nem játszottam, csak estem-keltem a pályán. A többiek nyomták szépen, ahogy hallottam a mezőny végéről. Aztán a nyolcadik körben egy váratlan esemény miatt bejött a safety car, ami összerázta a mezőnyt a verseny végére. 
Ennek nagy vesztese Sensation volt, aki még nem teljesítette a kötelező boxkiállást, így a safety car távozása után kellett kimennie, és ezzel a mezőny végére került.

 

Jött aztán második menet, erre már sikerült bemelegednem és elkapni a ritmust; Kicsivel hatalmasat csatáztunk szinte az egész futam alatt. Az utolsó két körben legalább négyszer előztük oda-vissza egymást. Rég volt ennyire izgalmas versenyem, megizzasztott rendesen, innen is köszi a fair play csatát!
 

Az elején nem indult zökkenőmentesen ez a bajnokság, nem sikerültek egyformára az autók, sőt, a Volvo tényleg nagyságrendekkel gyorsabbnak bizonyult a többi vasnál.

Voltak páran akik emiatt nem adták le nevezésüket, elfogadjuk a kritikájukat, legközelebb jobban fogunk erre figyelni. Mégis azt mondhatjuk, hogy jól sikerült versenyek voltak, mindenki megtalálhatta a mezőnyben az ellenfelét, és jól szórakoztunk.

 

Óvás nem érkezett, az eredmények érvényesek, mindenkinek gratulálunk!

________________________________

 
        
 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!