FRH pólórendelés

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza Racing Hungray pólók

FRH pólók

Már rendelhető...

 

 

Aki olvasta az előző cikket ( Forza Racing Hungary póló - matrica ) amiben az FRH póló terveket ecseteltem azok tudják, hogy nem kevés kört futottam ez ügyben. De még sem mondhatom, hogy pontosan az lett amit szerettem volna.

 

Mivel konkrétan egy - egy darabot rendelnénk így nem volt egyszerű találni olyan céget, akik olcsón és jól dolgoznak kevés mennyiség esetében is.

Mindenképpen azt szerettem volna, ha megtaláljuk a megfelelő minőség/ár kategóriát, és mindenki boldog lesz. A pólók árára én egy fillért nem teszek rá, miért tennék? Sőt, nélkülem fog menni a rendelés is, nekem semmi dolgom nem lesz ezzel. Mindenki magának rendeli, fizeti, szállítatja (vagy személyesen veszi át) a pólót.

A Letmicro cégre esett a választásom.

A weboldalon megrendelheted két perc alatt a kívánt FRH cuccot. Fizethetsz utalással, bankkártyával, paypal-al, vagy uténvétellel.

Személyes átvételre lehetőség van két helyen: ITT Amit megrendelsz aznap 12 óráig, azt másnak már megkapod postán! (Persze ha normálisan működik felétek a kézbesítés)

Nálam a rendelés pikk-pakk meg volt. Bankkártyával fizettem, másnap 13 óra körül már csengetett is a postás. Ice szintén átvehette másnap a pólókat. Szóval a szállítás fizetés korrekt, pontos.

A lenyomat valami isten király!!! De komolyan! Aki látta az előző pólónkat, az ettől már élvezni fog. Annyira visszaadja azt amit megterveztünk a pólóra, hogy az hihetetlen. Nagyon profin elkészítették a lógókat! 

Szerintünk simán vállalható a póló darab ára, de ezt majd mindenki eldönti. Kinek mennyit enged a pénztárcája.

Rendelésnél mindenki nézze meg a mérettáblázatot! A termékeknél ha lentebb görgetsz akkor egyből megtalálod a mérettáblázatot. Aki esetleg az előző FRH-s pólóból rendelt azt megnyugtatom, hogy ugyanaz a Fruit anyag és a méret is ugyanaz.

IceSanyi:

Bocsánat Crazy ,hogy belenyúlok a cikkedbe, de gondoltam megosztom a többiekkel a mértbeli különbség mértékét.
Valóban írják a weboldalon ,hogy a galléros póló egy számmal nagyobb mint a környakú, és ,hogy érdemes belőle eggyel kisebbet rendelni. Én nem akartam elhinni ,hogy egy 97 kg-os emberre egy "M"-es póló kelljen így mindkettőből az "L"-es méretet rendeltem.  A mérettáblázatban a hónalj szélességet adják meg és ott 2cm az eltérés. Azonban egy póló mindig nyakban vagy vállba szokott nagy lenni. A képen láthatjátok ,hogy egy számozáson belül mekkora eltérés van a galléros és a környakú között.

 

 

A teljes Terméklistáért (pólók, sapkák árai) kattints IDE

VAGY

Az alábbi képeknél klikkeljetek a "Vásárlás" gombra!

A SZÍNES PÓLÓKNÁL TÖBB FÉLE SZÍN VAN!!! NEM CSAK SÁRGA!!!

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!