A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

FRH találkozó

FRH Találkozó

Versenyezzünk élőben!

HOLNAP!!!

 

 

 Régi csapattagok már megszokhatták, hogy ha WTCC – Hungaroring futam, akkor FRH csapattalálkozó. Ami az idén sem volt másképpen, akkor most ismét? IGEN!

Most, hogy már vége a nyárnak, és elkezdett mindenki visszaszállingózni a Forza elé, ismét tartunk egyet. Rendhagyó módon (később lehet ebből rendszeres!) a találkozót összekötjük egy kis versennyel. FRH Dr Jones73 (volt Online Szekcióvezetőnk) csapattársunk fejéből pattant ki az ötlet, hogy mi lenne, ha nyomnánk egy gokartversenyt a találkozóval egybekötve! Összedugták a fejüket IceSanyi-val (aki egyike a mostani Online Szekcióvezetőknek) és nagyvonalakban eltervezték a dolgot. Csak utána jött hozzám Doki az ötlettel.
Elmondta a részleteket és egyből rábólintottam. Viszont ha csináljuk, akkor csináljuk nagyban! Nem hiába vagyunk mi a legnagyobbak, így van? Eleresztettünk pár telefont és beindult a gépezet.

Doki kereste a megfelelő pályát. Hátha már nagyon hideg lesz, mi lesz ha esik, stb. Zárt pályára koncentráltunk. Ugyanakkor az ár sem volt utolsó szempont, nem megy nálam sem 24 órát a pénznyomtató…tudom hogy nálatok sem. Persze Doki próbálta kialkudni a legjobb árat, és azt hiszem sikerült is!
Közben én szedtem a lábam, hogy a szokásos FRH matricákat elkészítessem, amiket osztogatni szoktunk a találkozón. Ugyanakkor felkerestem itt nálunk a legnagyobb serleg boltot, hogy legyen valami díjazás is a versenyen. Nem volt könnyű választani, így először csak felmértem a terepet, majd kicsi agyalás, és aztán másnap rendelés. Mára összeállt minden.

Ám mielőtt belemennénk a részletekbe.

Alapvetően ez egy FRH találkozó lesz! Tehát minden csapattagot szívesen látunk! Nem csak azok jöhetnek, akik gokartozni akarnak! Olyanokat is várunk, akik csak dumálni, pacsizni akarnak, vagy még sosem voltak és szeretnének találkozni a tagokkal, stb. Szóval gyertek minél többen! Annyi a kérés, hogy aki Gokartozna, az jelezze felénk itt a cikk alatt! Olyan nincs, hogy majd ott eldöntöm. Mivel pályafoglalás van és nem kevés az előleg, így biztosan kell tudunk mennyien leszünk és kik azok!
Nem kell betojni a gokarttól. Ne az legyen hogy még sosem ültem, úgy sem fog menni, stb. Én sem ültem még sosem versenygokartban! Nagy kaland. Utolsó leszek, akkor utolsó leszek, itt nem az a lényeg, hogy ki mennyire jó. Hatalmas buli lesz, versenyzünk egy jót!

 

Találkozó időpontja: 2013. Október 26. (szombat) – 14:00 (gyülekező a helyszínen 13:00-tól 14:00-ig)
Helyszín: SiLverKart Budapest, X. ker. Kozma u. 3. (weboldal

Itt egy link ahol bejárhatjátok a pályát. Még egy „Ideális ív” kapcsoló is van! - KATT IDE!

A bevált módszert követve, közzéteszem a telefonszámot amin bárki elérhet a találkozó napján. Arra az esetre ha bármi gond van, eltévedt, stb. A telefonszám a találkozó napján 08:00 órától él! Hívhatja előbb bárki, csak nem él a vonal…ahogy a találkozót követő napon sem.

TELEFONSZÁM: +36302309484

Ami még érdekesség a pályával kapcsolatban. Tavaly kipróbálta a sokunk által ismert Robert Huff is, és nagyon tetszett neki!

A verseny menete:

  • 7 perc bemelegítés
  • 7 perc időmérő
  • 8 kör verseny

Összesen 16 csapattag nevezhet (illetve Doki és +1 fő)! 18-an leszünk. Egyszerre 6 versenyző lesz a pályán! Összesen 4 futam lesz.

Tehát beül 6 ember és megy egy bemelegítést, majd időmérőt és az időmérőt követően (az időmérőn elért eredmények tekintetében) felállnak a rajtrácsra és lenyomják a futamot. Aztán jön a következő 6 versenyző és ugyanígy lenyomják ezt a kombinációt, aztán megint 6 ember. A 4. futam lesz a végső összecsapás, ahol már csak az előző futamokon, első két helyen célba ért versenyzők indulnak. Itt már nincs bemelegítés, nincs időmérő, csak a futam. Tiszta? A 6-os csoportok versenyének 1. és 2. helyezetteiből áll össze a 4 futam rajtrácsa, ami így szintén 6 ember lesz (3 X 2 ember)!

A 4. futam dobogósait pedig FRH kupában részesítjük, amit ezen alkalomra csináltattam. Tehát ott a helyszínen egyből díjátadás is lesz! (Itt említeném meg, hogy ekkor lesz a FRH Wolrd Series by Reanult 2/1 díjátadója is!!!)

 

Nevezési díj: 9.000.- Ft

Ez a nevezési díj 18 főre lett kialkudva! Tehát ha csak 14-en leszünk, akkor az üres helyek nevezési díját elosztjuk a 14 főre és annyival több lesz mindenkinek. Mindenképpen ki kell csengetni a 18 X 9ezret, mert annyi főre foglaltuk a pályát! Nincs mese. Amúgy szerintem simán betöltjük azt a 16 helyet, gondolom sokan benne lesztek egy ilyen FRH buliban! Direkt előre szólunk egy hónappal, tessék szabit intézni, összefogni közös kocsival feljönni, stb.
Aki nevez, az majd ott a helyszínen befizeti a nevezési díjat. Viszont a nevezésnél kérlek, tanúsítsatok érett magatartást és olyan nevezzen, aki biztosan eljön és rajthoz is áll! Doki lefoglalta a pályát, kifizetett előre több tízezer forintot, valószínű nem lenne természetes a mosolya, ha nem jönne össze a dolog…

A cikk alatt kérnék mindenkit, hogy jelezze ha érdekli a dolog. Mindenképpen jelezzék azok is akik csak jönnének, tudjam hogy készüljek matrica ügyileg. Akik a gokart versenyen is szeretnének indulni azok írják azt is oda!!!

Szeretnénk a találkozó pillanatait megörökíteni, mind képekkel és videóval. Fotózás terén ki mást kérhettem volna fel mint Ray Mestert, aki nem csak a Forzában profi fotós hanem az életben is (ahogy ez kiderült a vele készített riportból is). Tudom, hogy már többször el akart jönni csapattalálkozóra, de a munkája miatt sosem tudott. Most is képlékeny a dolog, de 90% hogy ott tud lenni. Viszek egy HD kamerát, és felmerült, hogy kölcsönözni kellene egy GoPro kamerát is. Ez még nincs eldöntve, de ha esetleg valaki tud hozni azt megköszönnénk! Aztán ezeket összegyúrva készítünk egy kis összefoglalót erről az egész mutatványról.

Bármi kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel a FÓRUMON!!!!

Jaaaaaaaajjj, és még valami!
Rendezünk Október 20-án (vasárnap) egy Colin McRae Memorial Quick Race versenyt! A gokartversenyre nevezőknek érdemes lesz elindulni rajta, mert közülük kisorsolunk egy embert akinek a gokartverseny nevezési díját Doki állja! A sorsolásnál visszatérünk a gyökerekhez és újra előveszem a kemény kalapomat. Nincs random.org, a sorsolás sem a megszokott lesz, ahogy ez az egész rendezvény nem az!

Bízom benne, hogy sokan eljöttök és a virtuális élet után a való életben is összecsaphatunk. Biztos lesznek itt is UFO-k, de mondom ez senkit ne riasszon el! Várunk mindenkit sok szeretettel egy fergeteges FRH találkozóra!!!!

Addig is gyertek a versenyeinkre! Aktuális versenyeinkről a címlapon bal oldalt, a versenynaptárunkban tájékozódhattok.

@ Crazyman

ÚJABB INFÓK A TALÁLKOZÓVAL KAPCSOLATBAN!

A hétvégén a csapat főszponzorának, a SECURITAS cégnek a vezetője megkeresett e-mailben, mert látta a csapattalálkozós szervezkedést. Egy olyan önzetlen felajánlást tett a csapat felé, amit elsőre fel sem fogtam. Azt az igéretet kaptam, hogy az FRH találkozó résztvevőinek biztosítják az ennivalót (az italt mindenki magának állja) ott a helyszínen!!!

A másik dolog, hogy az FRH rajtszámos SECURITAS LADA is bemutatásra kerül, természetesen a pilótával együtt, aki a csapatból Gala. A SilverKartosok azt igérték, hogy ha üres lesz a Tanpálya akkor oda kiállíthatjuk, hanem akkor marad a parkoló. Igazából ez biztonsági szempontból érdekes, mivel szeretnék annyi üléssel hazavinni amennyivel odajöttek vele. Viszont az autó körül egy közös csapatfotó szempontjából teljesen mindegy hol parkol, szerintem. Így annak semmi akadálya.

Tehát a versenyek után kajálás következik! A SilverKartosok kikötötték, hogy sem enni- és sem innivalót NEM lehet bevinni. Ezt csak amiatt írom, hogy ne igazán pakoljatok fel sörökkel és egyéb nyalánkságokkal a batyut. Viszont az éttermük nyitva lesz, amit csak egy üvegfal választ el a gokartpályától, így azok sem maradnak le akik esetleg verseny közben iszogatnak. 

 

FIGYELEM !!! Azoknak akik jelentkeztek (vagy ezuitán fognak) az FRH-s Gokartra.

Lebeszéltük, hogy többen indulhassunk, mint 16 fő. Így akik esetleg lemaradtak és most tartalékok ők is tudnak versenyezni ha akarnak. Azonban szeretnék biztosra mennél a nagyobb létszám miatt. Doki kifizette a nyolcvanezer foglalót, de a többet már ne kívánjunk tőle. Emiatt a vállalt 9ezer forint nevezési díjat el kellene utalni (vagy bankban személyesen befizetni) mindenkinek a jövő hét CSÜTÖRTÖKIG (2013.10.03-ig). A lentebb megadott számlaszámra. Amint beérkeznek a pénzek, és a valós befizetések szintén 16 fő felett lesznek, egyből intézzük a mostani tartalékok versenyzését is. Természetesen a sorsolás nyertese visszakapja a pénzét ott a helyszínen! Aki nem utal annak nem biztosított a nevezése!!!
Számla adatok: mindenkinek elküldtem privátban!!!
Akiről esetleg tudjátok, hogy nem jön sűrűn a weblapra, annak szóljatok légyszíves erről! Nehogy lemaradjon! Köszönjük!

Gamertag = Befizette a nevezési díjat

FRH Találkozó / Gokartverseny FRH Találkozó
1. FRH Crazyman Swenson
2. IceSanyi lapi-74
3. FRH MIXI Compi1984
4. Zso46 Pityexx
5. Nakano21 Ray
6. CSZ78 HUN JuBe96
7. drsanya Forza Racing
8. L4NC3L0T 76  
9. Fusy0N1337  
10. Szabados Laci  
11. Effendi60  
12. Gala  
13. HawkStorne  
14. James19931125  
15. pedroHUN  
16. bence (Dizzie)  
17. Pervinke  
18. Brutálcsirke  
19. Zsozsa  
20. Meduzah  
21. RetekMester  
22. WILLIAMSHUNGARY  
   

 


 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!