A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Forza Racing Hungary találkozó 2016/1

FRH találkozó

Szurkoljunk együtt Michelisz Norbinak a Hungaroringen!

 


 

 

 

2016. április 24 ismét egy nagyszerű alkalom arra, hogy összeröffenjünk!

Aki volt már tudja! Aki nem volt még, majd megtudja, hogy milyen közösen NORBINAK SZURKOLNI A HUNGARORINGEN!

Ne hagyd ki Te sem!

 

"Minden évben a túraautó-világbajnokság egyik legjobban várt viadala a hungaroringi futam, méghozzá a fanatikus magyar drukkerek miatt, akik mindig tüzes hangulatot teremtenek a versenypályán. Ez elsősorban Michelisz Norbertnek köszönhető, aki miatt évről évre több tízezren zarándokolnak el a mogyoródi pályára. A magyar Honda-pilóta élvezi a szurkolói szeretetét, és mindent megtesz, hogy a kedvükre tegyen, s hogy a dobogón ünnepelhessenek. Együtt. "

Évről évre a Hungaroring megadott pontján találkozunk, megadott időben. Tavaly picit kevesebben voltunk a szokásosnál, de ez semmit nem változtatott a jó hangulaton. Talán az idén többen eljöttök!! Hiszen az érdeklődést csak fokozza, hogy Michelisz nemrég aláírta hondás szerződését, vagyis az idei szezonban már a gyári csapat színeiben láthatjuk őt versenyezni, miközben korábbi csapata, a Zengő Motorsport egy új magyar tehetséget szeretne a mélyvízbe dobni. A Hungaroring szempontjából azért is különleges lesz ez a hétvége, mert a túraautó-világbajnokság mezőnye lesz az első, amely az új aszfaltcsíkon száguld majd. 
A találkozókon személyesen is megismerhetjük egymást. Lehet beszélgetni, koccintani (sörörrel, pálinkával). Abban biztos egyetértünk, hogy nagyon jó csapatépítő hatása van! Az ilyen találkozók után, nem csak egy név leszel a barátlistáról / csapatból, hanem már arcot is tudsz társítani a gamertaghoz! Aki jön az készüljön perzselő napsütésre és szakadó esőre is.

 

WTCC 2016. április 23 – 24. Hungaroring

Az egész hétvégés időtervet lentebb találjátok.

Hétvégi belépő (szombat-vasárnap): 6.900,- Ft
Szombati belépő: 3.500,- Ft
Vasárnapi belépő: 4.900,- Ft

(Belépésre jogosít a verseny adott napjá(i)n a pálya nézőtéri oldalán a teljes állóhelyre, illetve bármelyik tribünre)

Paddock Szombat: 4.900,- Ft
Paddock Vasárnap: 4.900,- Ft

(Átlépésre jogosít a verseny adott napján, a pálya nézőtéri oldaláról a Paddock területre és vissza (korlátlan alkalommal.
Önmagában a pályára való belépést nem biztosítja.)
14 éves kor alatt a nézőtéri belépés, és a Paddock belépés is ingyenes a versenyhétvége minden napján!
14 éves kor alatti gyermek csak szülői felügyelettel léphet be a Hungaroring területére.

 

A vasárnapi programon látjuk, hogy 14:18-kor kezdődik az első WTCC futam, és utána 17:18-kor a második.

 

Egyből felvetődik a kérdés, hogy "Na, hol is találkozunk, és mikor?" Szurkoljunk együtt? Tavalyi találkozón egy kisebb csoportban együtt volt a banda. Bár kisebb klikkesedések voltak, mivel elég helyszűkében voltunk a lelátókon, és örült mindenki hogy helyet talált.

A Találka helyszíne ugyanott lesz, ahol eddig minden évben találkoztunk! Plusz szintén nagyon sok ember várható magára a WTCC futamra, így hely megint csak nehezen lesz annak, aki későn jön.

Jómagam mindig ott vagyok már kora reggel (kb. reggel 8-9), olyankor még bőven van hely. Aki biztosra akar menni ülőhely ügyben, annak ajánlom, időben jöjjön. Én nem tudok 20 helyet lefoglalni, de kivételt sem teszek, hogy "csak 2 helyet". Ez ügyben az a tapasztalatom, hogy akinek foglalva van a helye, az tuti az utolsó pillanatban érkezik, addig meg már 30-an leakartak oda ülni, és már verekedni kell hogy ne foglalják el...

Mindig a célegyenesben ül a csapat nagy része. A Zengő box-al szemben valahol. Ott közvetlen látjuk a rajtot, hogy mi történik a box utcában, célegyenesben. Belátni a célegyenes előtti kanyart, ahol szintén van akció. És nem utolsó sorban a célegyenesben van kivetítő, amin látod, mi történik a verseny alatt a pálya többi pontján.

A HELY AHOL TALÁLKOZUNK ÁPRILIS 24-ÉN

"Marlboro híd: azt hiszem, most ENI hídnak hívják, de nem is híd, mivel egy zárt alagút a levegőben, de lényegtelen. Ez köti össze a padockot a lelátók mögötti résszel. A lelátói oldali vége a Super Gold végénél van. Ha lejössz a hídról, akkor balra vannak a gold tribünök. Ha jobbra mész, akkor a Gold 4 (cél egyenes végi kanyar) és a kijárat következik." (dvorcsakl) Na VASÁRNAP OTT a paddock híd lelátó felőli végén találkozunk!!!.

11:00-kor találkozunk a jelölt helyen, és akkor van idő 13 óráig beszélgetni. Csinálunk egy nagy csoport képet, pacsizunk, sörözünk, dumálunk mindannyian, és mindenkinek van EGY órája visszamenni a futam kezdetéig. 

 

Forza Racing Hungary-s matricákat viszem. Ha valaki később érkezik és lemarad a matrica szórásról, akkor szóljon majd bátran!!! Tavaly volt akinek így maradt el a matrica...TESSÉK SZÓLNI! KRÉZI AGGGYÁ MATRICÁT!

Akik a találkozón ott lesznek azoknak tuti jut belőle! Persze ahogy szoktuk kiporciózom előre, nehogy valaki kimaradjon, de viszek pluszban is.

    

Persze mindenki oda ül ahova akar, csak leírtam a tapasztalataimat, azoknak akik esetleg először jönnek a Hungaroringre. Volt aki az egyik futamot a Gold4-ben a másikat a célegyenesben nézte...A Gold 4 sem rossz, és már ott is van kivetítő. Plusz a képen nem látni, de a Gold4-es tribün és a Super Gold között épült még egy lelátó!

 

   

 

A könnyebb közlekedés érdekében a kerekesszéket használó nézőknek javasoljuk a 8-as kapu megközelítését, ahonnan egyenes út vezet a célegyenes lelátóihoz, illetve kerülővel (a főbejárat felől) elérhető a paddock is a híd érintése nélkül.

 

Nem szabad szó nélkül hagyni az időjárási viszonyokat sem: adottságainak köszönhetően a Hungaroringen gyakran teljesen más idő van, mint például Budapesten vagy akár a környező településeken, így egy esetleges pesti zápor se tántorítson el senkit: a pályán valószínűleg szikrázóan süt a Nap. Ebben az esetben érdemes magas faktorú naptejet és egyéb bőrvédő készítményeket magunkkal hozni, valamint sapkákat, és az útra nagyobb mennyiségű folyadékot is.

 

Eddigi találkozókról fotókat a galériában találtok: IDE KATTINTS! Öröm felidézni az emlékeket!

FRH csapatpólót itt rendelhetsz: Forza Racing Hungray pólók

KÉRJÜK, A CIKK ALATT JELEZZE, AKI JÖN BIZTOSAN!

A FÓRUMON MEGBESZÉLJÜK A RÉSZLETEKET (kinél van szabad hely a kocsiban, mikor találkozzunk, stb.)

 

Aki jelezte hogy - Ott lesz:

"A" lobbi
1; FRH Crazyman
2; CSOBAD
3; Bodiszol60HUN
4; Pervinke
5; V Steve
6; 
7; 
8; 
9; 
10;
11;
12;
13;
14;
15; 
16; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!